Om Elyseemagazine.com

Velkommen til min bloggen! Jeg har lenge drømt om å dele tankene mine med verden. Skriving har vært en hobby siden ungdommen, og det var derfor naturlig å starte en blogg. Det som opptar meg mest er økonomiske spørsmål. Derfor har jeg valgt å dedikere denne bloggen til privatøkonomi.

Jeg har alltid vært opptatt av økonomiske spørsmål. Mange vil nok omtale meg som en gjerrigknark som prøver å få mest mulig ut av pengene. Etter min oppfatning burde flere ha et mer bevisst forhold til egen økonomi. Jeg forstår likevel at ikke alle har tid til å fordype seg i hvilke muligheter som eksisterer. Mitt mål er derfor å presentere ulike tiltak som kan ha stor innflytelse på økonomien til de fleste. Har du lyst til å få et rimeligere lån eller spare penger på husholdningsutgifter? Da vil du finne mye spennende lesestoff på denne bloggen.